Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har valt väg

Jag kom till ett vägskäl
Valde min väg
En ny, en outforskad
Valde jag rätt?
Valde jag fel?
Måste sluta grubbla
Sluta se bakåt
Ångerrätten är över
Ingen återvändo finns
Samlar mitt mod
Går vidare
Framåt
Bara framåt
Det kan ju vara rätt
Vägen som leder mig hem




Fri vers av phenomena
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-26 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena