Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ögonen, se hur vek jag är

Du är ju så stark
Avskyvärd kommentar
Jag vill inte höra
Var bara tyst
Öppna era ögon
Ser ni inte svagheten jag utstrålar
Jag kämpar för att hålla näsan över vattenytan
Fylld av ångest
Otillräcklighet
Stark är jag inte
Bara svag
Bara vek
Snart finns jag inte mer




Fri vers av phenomena
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-25 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena