Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig ett faktum



vinden är så ljum
jag är i stående förändring

stum,
men högst levande

en hälsorot
medicin

tabletter jag knaprar
mina tänder,

lyser blått i natten

månen leker med min själ



jag tror att kärlek är ett tillstånd
det är en varelse

som lever utav ärrvävnad
vilda blomster

ängar, som sträcker sig
himlar

som möts

smälter samman med syret
havet



de eviga tu

blev eviga, nu

aldrig ska man säga aldrig
i kyrkan eller någonstans

en helig bergstopp
ett stopp, slirar

den höga farten



än är den förklädd
det är en ängel från helvetet

eller en god vän

jag vet aldrig

men säger aldrig
aldrig

någonsin











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-21 13:02



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Magiskt vackert. =)
2012-02-22

    ej medlem längre
Det ligger styrka i dina ord...
2012-02-21

    lory
magi för alla sinnen inte minst för ett uppvaknande..eller insikt bravo
2012-02-21

  stenen/ Yv Ericsson
oerhört bra! gillar "blå tänder" och resten oxå förvisso
2012-02-21
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP