Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No name

Har haft min fasad, kunnat måla ett leende länge nu
Så vad skulle kunna hända om mitt hjärta rasade för en dag?
Skulle jag kunna resa mig igen?
Vad skulle hända med världen?
Vad skulle dem som är nära tycka?
organet som pumpar det som håller mitt liv är för varje sekund tyngre
Eller det är bara så det känns när man inser vikten av det man har nu
När det som komma skall är något man egentligen inte vill bevittna
Har en undran om hur andra där ute i vår lilla värld skapar sitt leverne när dem vandrar samma stigar som jag
Har dem känslor som jag också bär på?
Är deras skogar också nerbrända?
Har dom också ett ansiktsuttryck av glädje som inte är deras?
Vågar jag finna svaren?
Eller är det rädslan som vinner valet?
Vet bara att jag inte har mycket av ljuset kvar




Fri vers av FrökenABC
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-02-21 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenABC
FrökenABC