Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss

jag kysste dig och mötte våren

ditt hjärta var ett fågelbo
för vita sparvar

och dina ögon speglade

skimrande vatten




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-02-21 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin