Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är tårarna slut



Om jag skall gråta måste jag släppa kontrollen

du har fått mig att släppa allt

så nu är tårarna slut

Vi har gått åt olika håll

utanför tvättstugan skildes vi åt

Kvar är jag i apati

men du har bara sträckt ut dina vingar till friheten

och jag är så avundsjuk





Fri vers av Undine
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-22 08:35



Bookmark and Share


    lory
smärtsam...men fint
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine