Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en vän.


Regn, stjärnor och tårar

Ett säreget mönster
glasets stilla vattenblänk

flyktig regndroppsdiagonal
stjärnfall på fönstrets himmel

hennes tårar grumlar
orkar inte önska




Fri vers av Roger L Svensson
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-22 17:48



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vacker och berörande ..fin
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson