Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när syret inte räckte



Det var när träden fortfarande var gula
Och röken steg från lungorna
Vi drack oss liv när syret inte räckte
Röda handleder och hårda ögon
Ditt sätt att visa din kärlek
Föll ut i ingenting
Det var stjärnor överallt
Men inombords var det svart
Du skrattade inte längre
Jag minns att jag grät




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-22 18:11



Bookmark and Share


  Roger L Svensson
Omsorgsfullt valda ord som ger närvaro - precis som om man stod bredvid där i höstmörkret som läsare.
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt