Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är en fiktiv reflektion över livet och döden



när jag är så här ivrig
kommer tankar från alla håll i ett rasande tempo
jag har bråttom nu att komma iväg
bråttom att komma iväg för att sen komma hem och njuta av det jag skaffat mig när jag var iväg

dessutom finns det många som kallar sig prinsessa här i världen
men alla vet att det finns bara en riktig prinsessa och det är jag
jag har alltid varit prinsessa

semla har jag ej hunnit äta ännu
idag ska jag åka till konditoriet här i odensbacken och köpa mig en och mumsa i mig sen när jag kommer hem

david bowie är utomjordiskt
det har vi konstaterat
diskussionen var övertygande från alla håll och mycket kort
något som bara är

många ord är överflödiga
inte dem jag skriver här
de är viktiga
du måste läsa och begrunda
läsa mellan raderna
inte vara så fördomsfull
förstå innebörden

jag tycker folk får göra som de vill
om de vill
jobba hela dagarna
kritisera allt
inte tänka eller utmana sig själva i livet
för att sedan döden dö

att dö har en speciell innebörd
det betyder att man tidigare var vid liv
om det är något att fira just idag bestämmer du själv
eller sitt där och välj det minst smärtsamma
trygghet och det du känner till

i ditt liv











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-23 08:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du har sammanfattat det viktigaste...och gjort det så bra!
2012-02-23

    ej medlem längre
Bara så bra...

en fröjd att läsa...

Applåder...
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP