Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Detta kan Stefan L på alla sina tio fingrar och borde kunna ge Alliansen hur mycket spö som helst !


Nyckelordet är: ARBETSMARKNADSPOLITIK !

Vid varje debatt, vid varje intervju, ja, så fort tillfälle ges ,så SKA Stefan ta upp detta ämne ! Alliansen har ju FÖRSÄMRAT stora delar av denna genom att ,t ex , göra oss arbetssökande till syndabockar , vi får ju knappt så att vi klarar oss, Aktivitetsersättningen är ett SKÄMT ! Och de som inte har några s k "arbetsvillkor" (dvs de har INGA som helst arbetslivspoäng) de klarar ju ,många gånger, INTE ENS lägenhetshyran ! Så LÅG är deras aktivitetsersättning ! Alltså blir de tvungna att gå till det sociala ...
Ovanstående är bara en liten del av arbetsmarknadspolitiken , ni ser själva hur mycket det finns att hämta här. Mer: Att det blivit katastrofalt DYRT att vara med i facket (borgarna avskaffade avdragsrätten i deklarationen), folk går ur facket och deras ställning försvagas än mer, ensam är INTE stark ! DET är också arbetsmarknadspolitik .
Jag, personligen, drabbades av en BEDRÖVLIG arbetsmarknadspolitisk regel , som gäller på AF (ArbetsFörmedlingen) . Jag var ju anställd enligt
Främjandelagen som innebär att AF betalar 75 procent av en anställds lön under minst ett år ,företaget jag jobbade i gick nu i konkurs , men de ville återanställa mig , efter rekonstruktion, enligt samma premisser ! Men ,NIX, det gick INTE ! AF har en patetisk regel som säger att det MÅSTE gå TRE månader INNAN ett rekonstruerat företag FÅR anställa mig igen, enligt denna lag !
Så nu TVINGAS jag ut i en ofrivillig arbetslöshet fast jag VILL arbeta ! "Snyggt jobbat ",Reinfeldt, Du som vill att vi ska jobba mera !

Åter nu till Stefan L och co: Jag är helt ÖVERTYGAD om att han och hans kamrater täpper till ALLA de idiotier som Reinfeldt och hans anhang har ställt till med . OM bara Stefan och co får chansen ! Och det gäller INTE BARA de missförhållanden som jag beskrivit i styckena ovan utan massor med andra borgerliga galenskaper inom arbetsmarknadspolitiken !
DEt är ju, egentligen, rent SKRÄMMANDE, hur mycket ELÄNDE Borgarmaffian har fixat till sedan 2006 ,det är ju bara 7 år !!!! Till hösten.....


-----
Övriga genrer (Brandfackla) av Mats Henricson
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-23 18:29Bookmark and Share


  Magica VIP
Bokmärker med.
2012-02-24

  Magica VIP
Håller meg dig, känner med dig, med drabbats av högerns politik på olika sätt. (Skriver själv mycket texter kring detta ämne- direkt eller indirekt - politik och samhälle.) Varit nära att stryka med mer eller mindre faktiskt pga saker som varit till följd av deras politik...

Men du har väl inte undgått deras senaste utlåtande, Reinfeldt och co: "Att de älskar människor". Hahaha,vilket jävla skämt, det är ju skrattretande, pinsamt rent utsagt, trodde de var nåt skämt när de yttrat sig så, men det var det tydligen inte...eller?

Ja denna gång har högern iallafall fått konkurrens, han tiger inte den nye karln och han kan tala på ett sätt som få kan verkar det som, så det kan gå bra faktiskt.

Viktig text och ämne!
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska