Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adiós amigos




ha det så kul
ropar slamkryparen

ha det så bra
rasslar skallerormen

ha det fint idag
säger en val

adjö you all
säger jag












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-23 19:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ta, ta, Clarice.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP