Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens politik, 2012


Att älska människor!

Idag så visar man
att man älskar människor
genom att
trampa på och försvåra
för de som redan ligger

-Vilken fantastisk tid vi lever i!




Fri vers av Magica VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-23 19:36



Bookmark and Share


    lory
strange world....tyvär...o vi måste göra något åt det...
2012-02-24

  Magica VIP
Jag ogillar högerpolitikens sätt att agera och yttra sig.
Kommer aldrig tiga om det!
2012-02-24

  LassO
inte bara i politik...
2012-02-24

  Dandelion
Inte bara ida,

i alla tider,
å nu,
hittills,
finns dom som bara klampar på...

Hörru M,
positiv va de ju, sa du ju...
...mkt skit i denna värld,
visserligen...

...tänkvärd text...

Positiv,
Kram G.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP