Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man brukar säga att det tar en generation att bygga ett företag, en generation att förvalta det och en generation att förstöra det.




AB Välfärden

 

Kära för detta välfärdsmedborgare,

Låt de torra smulorna fortsätta svida i drömmarna om vad som en gång var och betänk att ju fetare nackar svinen har, desto svårare har de att se sig om mot det som rör sig bakom deras ryggar.

Ty skuggorna bakom dem, där Du är ofrivilligt är förpassad, växer i paritet med deras expansion. Och finns det något obehagligare att inte kunna vända sig om och se vad som rör sig i mörkret bakom en?

Sincerely yours,
??

(See! You've made me into a shadow!)




Fri vers (Spoken word/Slam) av Pitbullpudelns kärna
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-28 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pitbullpudelns kärna
Pitbullpudelns kärna