Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av 31 dikter.


Prison


Tidigt på våren

flyttas

jag till ensamcell

Härifrån

glimmar vardagen

som lyckoslantar

i en brunn.


Varje söndag

kommer du inte

Det är en lättnad

jag kan stå ut med.


Glöm

att jag smutsade ner

dina rentvättade lakan

Radera mig

från jordens yta.


Här vill jag sitta

och ruttna

tills min längtan

blir ett oläsligt namn

på väggen




Fri vers av Ali D VIP
Läst 687 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-24 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP