Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av 31.....


De som \"försvann\" på vägen....

19

Vinterstaden är en oas
för oss som flytt
smekningar och kärleksord.

Här är beröring en synd.
I ett av husen
balanserar du på balkongräcket
Olyckskorpar och blåljus ropar:hoppa,hoppa

Men du går tillbaka in i rummet
och hänger dig i ren protest.




Fri vers av Ali D VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-24 23:53



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Ett abrupt faktiskt tragikomiskt slut som jag gillade mycket. Rappt och rakt skrivet. Mycket bra tycker jag.
2006-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP