Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars lilla barn


Jag vet ett barn i Sverige idag inte fick bestämma själv, sitt yrke och göra sina egna val i livet.

Jag frågar;

Ska inte hon också få gå till studie och
yrkesvägledaren och själv få staka ut
sin yrkesverksamma bara ??? Vad säger
läroplanen, vad säger soc. och bris ???






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Anders Nordlander VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-24 16:08



Bookmark and Share


  erkki
Det finns nog de som har/får det sämre! Ingen vet vad den nyfödda princessan ämnar gå för väg. Allra minst pressen.
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP