Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen som glittrar i kväll




visst är det många stjärnor
som talar till mig i kväll

en månskära som kommunicerar
med molnen


har jag inte upptäckt glimten
i hästens öga

känslan när jag galopperar den
över milsvida ängder


känner jag inte din kind mot min
när jag minns

att den är nära
och du doftar som du gör


blir jag inte glad, jo
jag blir glad in i hjärtat

att känna känslan igen
när hjärtat öppnats


efter att så länge varit stängt




















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-24 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, härligt glitter du strör över stjärnhimmel:)
2012-02-28

  Nephre
Tyvärr fick jag bara ge dig en applåd så du får helt enkelt nöja dig med några kommentarsapplåder också. Applåder
2012-02-27

    Birgersdotter VIP
Den här ger mig också hopp...
2012-02-25

  stenen/ Yv Ericsson
oj!? härligt hoppfull dikt!
2012-02-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP