Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har stängt dörren till mitt hjärta

Jag har stängt dörren till mitt hjärta
Stängt, låst och kastat bort nyckeln
Ingen kommer att hitta den igen
Ingen är välkommen
Vill inte ha mer smärta
Inga fler ärr
Jag har gömt mig för omvärlden
Här bakom min höga mur känner jag mig trygg
Ingen ser mig, ingen hör mig
Här kan jag sörja i fred
Här låter jag ångesten flöda fritt
Här skriker jag ut all min smärta och låter tårarna strömma,
ett salt regnoväder som samlas i pölar runt mina fötter
Låt mig vara
Låt mig vara ensam




Övriga genrer av phenomena
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-25 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena