Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Snälla mörker, kom till mig
Jag vill inte mer
Låt mig slippa all smärta
Låt mig slippa all depp

Svep in mig i dimman
Jag vill inte känna
Vill inte sakna
Låt mig slippa all smärta
Låt mig ej lida mer

Snälla mörker, kom till mig
Låt mig få sova
Då får jag lugn i mitt liv
Då får jag ro i min själ




Övriga genrer av phenomena
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-26 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena