Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera mil till en kyss



ibland är ljuset för påträngande

resan känns för lång


kärleken är riskfylld. du fyller mig med tro

stjärnbilderna vandrar obesvärat
runt
himlen blir aldrig densamma


jag förändras i en takt
av Black Sabbath

trummar rytmiskt mot ångestmoln


solen lovar snödroppar på vår kärlek
längtar din mjuka kind

ännu slingrar sig vår kärleksväxt
jag vattnar den

ömt














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-25 09:34



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Utsökt. Det finns en fångande puls i raderna. =)
2012-02-27

    ej medlem längre
En härlig rytm i hela din fina text.
2012-02-25

    Birgersdotter VIP
Mycket bra ..gillar
2012-02-25

  Anya VIP
Jaa ibland är ljuset för påträngande. Bra!
2012-02-25

  Niclas Petersson VIP
"jag förändras i en takt
av Black Sabbath"

Snyggt!
Gillar. Mycket.
2012-02-25

    Ken Cassel
Fint Princessan! :)
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP