Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaha så kan de bli, eller nåt liknande iaf.


Vet inte vad.

sitter här i min tomma lägenhet
ser till min pennas klagosång
låter mina ögon tårfyllas som av
virvlande badsand i motvind
väntar på dig
kanske din hand kan knyta
ihop mina brustna band
stela mjukdjur & askgråa tapeter
öron lyssnar utan svar
vad vill jag
en tom röst ekandes i mitt bröst
vad behöver jag
slutar tänka
låter pennan växla ord
Stimmiga fiskar
omnödiga prylar &
bladerunner blues
kanske en helt egen
måne som lyser för mig
ser till hörnet
på min tomma obäddade säng
vill inte längre vara själv
inga mer dystra tankar
vad är det som saknas
kanske är det närhet som
är bränslet till min kropp
vet knappt vad jag skriver
det kan vara mina känslor som
är igång för denna klagosång




Fri vers av Andreas A
Läst 610 gånger
Publicerad 2006-01-25 02:28



Bookmark and Share


  adina
oh, det känns som en vacker längtan...
kanske din hand
kan knyta ihop mina brustna band.

...snarare än en klagosång.
2006-05-03

  marjasara
Tog till mig texten på en gång:-) Fantastisk avslutning!
2006-04-04

  yoyyo
"Väntar på dig, kanske din hand
kan knyta ihop mina brustna band."

den delen gillar jag mycket

och som redan sakt nedan du kommer säkert hitta den/det/han/hon en dag :)

mycket fin dikt
2006-01-31

  madeleine.
du kommer snart hitta din prinsessa
som du kan åka till månen med.
det lovar jag dig andreas =)
underbar dikt en klar 10:a ;)
2006-01-27

  Last Word Spoken
Jag vill ha en egen måne som vi kan åka till..:))
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Andreas A
Andreas A