Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något nedkortad, något bättre !? =D


Med brutna vingar.

med brutna vingar vandrar
han den mörka väg som valts

varsamt sår han sina frön
längst den stig som skapats
så omsorgsfullt av aska & kol

tätt där efter på varsin sida
gror hatets & kärlekens eldar




Fri vers av Andreas A
Läst 762 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 00:36



Bookmark and Share


  adina
en bister verklighet. det är något i den som håller mig fast.
2006-05-02

    vilsenflicka
det här gillar jag, väldigt vackra ord !
2006-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Andreas A
Andreas A