Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja ibland kan man ju drömma konstiga/härliga saker. ( tagen bitvis från en dröm =)


Tyngdlösa drömmar.

sluter mina ögon
tar ett djupt andetag
håller ett par sekunder
andas ut

tar steget över kanten
kroppen faller tyndlöst
genom luftens svala brisar

låter molnens fuktiga vidrörelser
leka smekande tätt mot min varma
nakna hud

precis som dina långsamma men
ivrigt trevande fingertoppar då de
retas med min hungrande kropp

vaknar snart på jorden
det är då jag inser att jag inte
längre tål verkligheten som den är

så jag slår ut mina vita vingar av dun
tar åter igen sikte mot skyn

fortsätter att drömma mig bort
i väntan på ett svar




Fri vers av Andreas A
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-06 09:29



Bookmark and Share


  marjasara
Ååh, helt underbar text som får en att må så bra:) Det är så skönt när man får koppla bort alla "värdsliga" bekymmer och bara drömma sig bort!!
2006-12-13

  curra
Aa drömmar är allt bra. Hur osammanhängande och konstiga de än är...
Hmm, jag kanske borde sova mer för att drömma en sådan vacker tyngdlös dröm som du hade.
Mycket bra skrivet. :)
2006-11-15

  adina
åh, men vem fan tål verkligheten som den är?
(och var har du vaaaaaarit, så länge, helt borta och tyst?)
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Andreas A
Andreas A