Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under skymningens mantel.

under skymningens mörkblå mantel
infinner vi oss vid vildrosornas dans

när mörkret faller låt våra själar
förenas för att leda bort kylan

när natten kommer ge mig hopp
att min dröm finns kvar




Fri vers av Andreas A
Läst 634 gånger
Publicerad 2006-03-09 15:05



Bookmark and Share


  adina
jag trodde det var tvärtom...att drömmar försvinner när natten flyr.
fast det är kanske skillnad på drömar och drömar?
2006-05-03

  Ylvavirvla
Den här texten var mycket, mycket vacker.
Underbar helt enkelt!
2006-04-04

  Cris
Jisses! vad vackert
fart i dansen
gemensskap och hopp
2006-03-22

  curra
åhh vad underbar! Du skriver på ett så snyggt sätt!
2006-03-14

  yoyyo
Riktigt bra!
(någon som du säkert redan visste:)
snyggt skrivet
2006-03-12

  Saramaria79
underbar!
2006-03-09

    ej medlem längre
jag gillar det första stycket! Skymningens mörkblå mantel, jag kan känna dess strävhet mot min hud, dofta dess närvaro...Fin!
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Andreas A
Andreas A