Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja så kan de gå när man inte blir två


Ensamheten o jag.

dörren står öppen på glänt

ensamheten bjuder sig in

kaffet står upphällt för två




Fri vers av Andreas A
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-12 13:24



Bookmark and Share


  K*
kort men väldigt bra !
det lämnas öppet för tolkning
och fantasi
2006-10-02

  Propella
Ljuvligt. Vilka bilder du ger mig med den här!
2006-06-21

  yoyyo
;) vet inte om det är samma kaffereklam som curra jag ser, men mysig är den.

snygga rader
2006-06-18

  curra
Väldigt fin! Och man vet aldrig, det kanske kikar in någon när du minst anar det.
haha jag ser en kaffereklam framför mig när jag läser denna, det är en riktigt mysig syn tycker jag. ;)
Jättefint!
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Andreas A
Andreas A