Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktingarna

Flyktingarna


Vi är alla flyktingar
Utan att vi medger det

Vi flyr till drömmar,
Och omöjliga platser

Vi flyr till att bedöva samvetet
Och vaknar med bakfylla gång på gång

Vi flyr till falsk glans
Som om vi skulle kunna köpa oss lyckliga

Vi flyr i romantiken
När verkligheten är…

Och vi flyr varje dag




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-25 19:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja... visst har du så rätt :)
2012-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Mer eller mindre. Men jag har gjort Gud till min tillflykt. Och det ser jag som att fly till och inte från verkligheten.
2012-02-25

    Birgersdotter VIP
ja mycket sanning ..
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros