Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal bild

Den råa nakna bilden

tagen under dåliga förhållanden

kan rymma den vackraste skönheten.

 

Tagen av en kamera

från anno dazumal.

Men jag vill ändå spara den

vet inte vem hon var.

 

Det finns nog ingen kvar

som minns henne

att säga hennes namn.

 

Hittade fotot i en gammal låda

uppe på vinden

under ett täcke av damm.

Men vacker

det är hon!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-26 00:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader om en gammal bild
svart vita bilder säger mycket
2012-02-26

    lory
älskar svart vita bilder ..dom har själ som berör,liksom din dikt
2012-02-26

  Bengt H VIP
Förr ska man väl glömma bort själva glömskan innan man glömmer en sådan bild. Har också en vind som blåser ner gamla bilder.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP