Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingklippt

Toner längs förstörd hud
som plåster på oläkt
förflutenhet

Naglar mot pulsen
mot skälvande strupe
mot skrikande tystnad
i tomrummet mellan
blodvågorna

Obekräftande svar
skrivna i askan
från den vingklippta
som i nakenheten
svagheten och
hopplösheten
är fullt seriöst
medveten...
...om att livet inte är vad du ser

Bakom läpparna som ler
är hennes värld upp och ner.




Fri vers av lovisals
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-26 18:36



Bookmark and Share


    Solaris
Mycket vackert! En fin beskrivning. Skört. Bygger upp fint till det sista, bekräftande stycket.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

lovisals