Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovebound




tror att jag älskar dig
kanske är jag kär
du och jag är ödesbundna
viljelösa offer för
livet












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-27 08:44



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Det är nog förutbestämt
2012-02-29

    lory
starka ord som bryter livets mysterium..ibland känns det att allt står redan skrivet i stjärnorna...så självklart..kram
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP