Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Särboskapets baksida

I natt var både min längtan och saknad svår
Igen
Jag grubblade och funderade,
detta ständiga ältande
Tankarna rusade förvirrat runt i huvet

Jag saknar tvåsamhet
Vill dela mitt komplicerade liv med dig
Behöver din trygga famn då det stormar i livet

Vill att du håller mig hårt,
torkar mina tårar
Vill somna med dig bredvid
Vill vakna med dig
Vill ha dig i mitt liv
Jämnt




Övriga genrer av phenomena
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-27 09:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådan där text, ett sådant där budskap var och en av oss ensamma själar kunnat ropa eller sjunga ut över 'hustaken', men nöjer oss med att viska i gränder, så tomma som själarna tillsammans.
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

phenomena