Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har låtit det bli frost runt din själ

du har låtit det bli frost runt din själ
för varje andetag du tar så sprider den sig inom dig,
sakta men resolut
in som ut
du undrar hur det ska bli när hela ditt inre är täckt
då du vägrar leta rätt på en värmekälla som kan tina
det som går mot en invärtes istid i skalet ditt,
envisheten ringlar likt en öde stig rakt upp
mot stupet där så många krakar gått innan du hittade dit,
du blir aldrig förlåten tack vare hatet du omhöljer dig med




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-27 20:39



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Välskriven text om den som fryser in sig själv ett tillstånd som oftast kan vara livslångt.
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling