Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars stenplatta

en liten stenplatta
följd av så många andra,
den kommer ingenstans
inte heller har den några känslor eller viljor,
vad ni vet
men det sägs att den skulle vilja erövra landet,
vara den som beslutar om andras öden
stå i en kinesisk kostym med en spira i sin hand
döma den han ogillar till döden
stackars lilla stenplatta säger ni,
jag håller inte med




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-28 09:51



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Budorden på "Förbundets tavlor"?
Tycker om att din poesi innehåller gåtor.
2012-03-02

    ej medlem längre
Tur han ligger där, den lilla elakingen och inte kan ta sig någonstans.
Elakingar finns det tillräckligt av i denna värld.
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling