Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen värld.

Jag har bytt värld.
Tillbaka till den jag levde i innan jag föll.
Jag kämpar med att komma tillbaka till samma rytm och balans.
Det känns så annorlunda. Och nu är det mer verkligt, och viktigare än förut.
Jag målar vad jag tänker, inga ord behöver tilläggas.
Man ser vad jag menar och tänker, det flätas ihop.
Det är lättare att förstå hur lite det krävs för att komma ur balans.




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-28 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast