Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen

Vi dansar på tå
På splitter av glas
Tills vi dansar på blod och det sista av våra drömmar

Slår sönder allt
Krossar våra huvuden
Spränger

Bränner vårat sista hopp
Sliter itu våra lemmar

Älskar
Hatar

Brinner
Försvinner

Drömmer
Glömmer

Helvetet är nästa hållplats

Äntligen får vi dö




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-08-28 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast