Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev detta dagen efter då jag var tvungen att dränka min skäggagam.


Esther

Min älskade lilla dotter.
Jag kommer att sakna alla stunder vi haft.
Dina små förstående ögon som tittat på mig.

Jag förstår inte hur jag kunde göra det.
Hur jag klarade av det.
Men det är bäst såhär.
Du lider inte längre.
Men jag ser bilden framför mig hela tiden.

Dina sista rörelser.

Jag känner dem.

Du är hos Benedictus nu.
Tack, för att ni vakar över mig.
Tack!


Mina älskade barn.




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-26 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast