Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Februari 2012: En text som inte ville skrivas på engelska... Får se om jag översätter så småningom.


Avgrunden

Att stirra ner i avgrunden
är den bästa stunden
på resan ner.
Sekunden innan
du släpper taget,
minuten innan
du inget ljus längre ser.

När du stirrar ner i avgrunden
är dina fötter kvar
på säker mark.
Sekunden innan
du tappar taget,
minuten innan
du inte längre är stark.




Fri vers av CC Champagne
Läst 637 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-28 21:13



Bookmark and Share


  Peter Grahn
Att ta steget är något vi alla måste göra, om mänskligheten skall få finnas kvar.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

CC Champagne
CC Champagne