Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 6 juni 2014


Små Vita Moln

När tankarna flyr, ska jag jaga dem?
Eller luta mig tillbaka i doften av sommargräs
och lugnt följa deras flykt, som små vita moln,
över den klarblå himlen, ända tills de försvinner
vid horisonten, i solnedgången?




Fri vers av CC Champagne
Läst 575 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-04 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

CC Champagne
CC Champagne