Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återfunnen tonårspoesi Anno 1988.


Otrohet

Jag visste aldrig att kärlek sved så här!
Och... Hade jag vetat så älskade jag ändå.
Det är mörkt och kallt och tomt i min själ,
trots att hans ljus sedan länge dit nå.
De sa mig ju förut att otro är fel...
Men vad vet väl de om oss två?

Hur kan de oss straffa och döma?
En fråga jag ej kan besvara.
Jag visste aldrig att kyssar var SÅ ömma
och att ögon av lycka blev SÅ klara.
De sa mig att bäst jag bör glömma
men i drömmen blir det till en mara.

Med honom bakom ryggen i din famn så trygg
till lustans land jag stiger!
I tystnad total är min hand på din rygg
men för min egen skull jag tiger!

För... Skulle detta till Honom nå,
så har jag sedan ingen,
fastän nyss där var två.

CS - 88




Fri vers av CC Champagne
Läst 1643 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-03 01:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en tjej bör aldrig förnekas njutning, kärlek, åtrå, eller erotik - det existerar ingen otrohet för henne, när alla bör vara trogna hennes maximaliserade njutning, det högsta målet i ett kärleksförhållande
2012-04-23
  > Nästa text
< Föregående

CC Champagne
CC Champagne