Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skriver bara till dig..


den tredje dikten


du har gjort bara det du skulle

du hör mina tankar

du tar besluten
som ligger inom mig

tro inte att de var dina

jag behövde det

känn ingen skuld

jag orkade inte ens tanken
att leva med dig

jag vill vara fri i tvåsamhet


ja... jag har gråtit efter dig nu
sen släpper det väl
förhoppningsvis
jag spelar variationer nu..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-28 23:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Styrkan och beslutsamheten lyser i dina ord...
2012-02-29

    ej medlem längre
jag spelar variationerna gillar jag starkt!!
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP