Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankens frihet, Glädjeflöden


Vägen till Eden

Efter upplysta ständigt strömmande färdvägar
flödar glädjen fritt mot fantasins förlovade land.
När ljuset bländar dina ögon kommer insikten,
att allt är möjligt.




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 383 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-29 11:11



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vackra tankar med några få ord ...
2012-04-04

    Birgersdotter VIP
Vacker insikt..ja allt är möjligt
ibland sätter man själv krokben!!
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder