Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömda ord om kärlek



du hade något du ville säga
mig, om kärlek

jag sjunger idag, bara
för att finna orden


vi talar kärlek
du vill säga någonting

det är något
jag inte känner till


så mitt hjärta talar
postumt

om poetens romantik och orden
som förlas












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-29 11:15



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. Vädligt bra. =)
2012-03-01

  Magica VIP
Det kan vara svårt att ta till sig ord om kärlek om man tidigt blivit sårad, stundom tenderar man sålla bland det man inte kan ta in. För att inte såras igen? Förstås så som jag personligen tolkar dikten...
Bra skrivet, väcker tankar och fint med.
Bokis me. :)
2012-03-01

    lory
väldigt vackert..hör toner ändå hit..ler
2012-02-29

    Birgersdotter VIP
Undra vad det va?
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP