Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagerskan från Lister

En bagerska, bosatt på Lister,
tyckte yrket blev tungt och som klister
Så hon bytte sin deg
mot ett lättare kneg
- och så blev hon statsminister




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-29 13:19



Bookmark and Share


  Nathalia
Ha ha! Skrattade som bara f-n när jag läste den! Jättebra:-)
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP