Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Härliga episoder i livets mitt...


Den fina tiden

tiden stod still

tyckte jag mig känna

som om all press rann av mig

som teflon

plötsligt såg jag dagen som någonting vackert och skönt

ett smultronstrå i min hand

en körsbärsröd mun som vill ha mer kärlek

i mån av tid

det får den utvisa




Fri vers av T.R Ekman
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-29 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman