Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyg med mig i vinden

mitt arv
bemästrat av den jag aldrig var
den du trodde mig vara

i dunklet
höljer
min skygga rock
sin strävhet
mot min hud

slipar skinnet
hudlöst
där du möter mina spår
av den jag aldrig var

den jag låter dig se
är en spillra
en sanddyna
på ett öppet hav
vältrad av vinden
formad av tiden
gränslad av livet

den jag aldrig var
vet att du
hittar
den jag verkligen är
om du
formar sanden i din hand
och flyger med mig i vinden







Övriga genrer av sangel
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-29 19:10



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
sinnlig och nära. Tycks skriven med respekt för orden.
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel