Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dödskuggans dal

Sipprar
Oändligt sakta
Rinner tiden ur sanden

Vill checka ut nu
Har gjort mitt för tusen år till
Kan inte härda ut i tusen år till

Så älskad så slöts ändå den sista glipan
Stängd med bommar och kätting

Min kropp skakar som av frossa
Skyddet slitet ur sitt fäste
Djupt därinne

Hudlös ser jag blodet stelna
Där tårar slukar allt som fanns
Hjälplös oskyddad faller handlöst

Vill inte resa mig igen
Vill falla i mörkret
Utan slut

Gode Gud
Ta mig hem
Nu




Övriga genrer av sangel
Läst 466 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-21 00:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-06-21
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel