Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAFTVÄRK eller tandlös

Förbannar värk som tar kraft
kraftvärk
Ordet var på tungan och föll på läppen och ramlade baklänges genom tunneln ut ur värken i den förb..... tanden
Minst sagt kraftvärk
Sicket gnäll
Spik av gnälltyp
Äsch kan väl få unnas lite självömkan på pottkanten
Det är ju trots allt KRAFTVÄRK om nu nån mot förmodan missat det
Tja vad vore livet tandlös
Soppigt minst sagt
Rena rama smörjan
att äta i varje fall
Kraftvärk eller tandlös
hmmm, det är fråg-vist
Vis av frågan svarar svaret det givna
Ta ett piller och gå och lägg sig
Imorn är en ny dag och lös tand ger glugg för både sug och drag
Blir nog kanske korsdrag med lite o-tur
Hepp gott folk
Dagens rätt serverad av nonsens till nada nytta å nöje
Måhända att förtäras okokt utan krydda
Rått och oraffinerat
Precis som var dag faktiskt kan va
Fadd och smaklös
För utan tänder lär maten passera utan minsta lilla kulinariska vendetta där den passerats oigenkännligt till yttersta beståndsdelarna
Passa sig att lösa tänder ger kraftlös föda
Ge mig kraft av värken att lösa tanden från sin värk så tandlös jag ej ännu må bli




Övriga genrer av sangel
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-29 23:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Genomkul.
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel