Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femklöverstjärna

 

 

 

eken lägger ut

 

alla

ringar

 

på marken

 

visar

 

träd

växter

stenar

djur

människor

 

en vacker

femklöverstjärnas helhet

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-01 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra! Bildskön!
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser