Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runeberg citeras -




hon är ett solsystem

 

 

 

 

hon är sjuk
hon är ett solsystem
hon står ut

sidengardinen är en dimma
hon går ut
trotsar Gud 

svär sig fri
förnekar sitt nervsystem
hoptanglat av missbruk

den vår
de svage kalla höst 
för det finns inget kvar

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-01 10:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att trotsa Gud är inte smart.
2012-03-01

  Elisabeth H
så härligt med vår. jag tycker du beskriver den känslan perfekt med din text.
2012-03-01

    ej medlem längre
Vackert!!
2012-03-01

  Moa Paulsson
Otroligt fin stämning genom texten, men de två första styckena är verkligen fullständigt klockrena och i en klass för sig. För övrigt en vacker form, både vad gäller estetik och läsning.
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP