Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liknelse så god som nog...


Kvitter

är en burfågel

kom just på det

sitter på en pinne

full av dynga

oförmögen att ta mig där ifrån

omgiven av osynligt galler

besatt av oförmögna människor




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-01 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman