Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig endast en liten stund till

Du rörde mitt hjärta,
Fast du inte fick 
 
Snälla,
Låt dina fingertoppar
nudda min
vibrerande hud

Nej, du får inte komma nära mig! 

-

Jag gråter av längtan

Jag vill bara blunda
I din närhet,
andas din hud
som
doftar
honung

Nej gå inte-
Du vill ju
stanna

Snart måste du
lämna mig för alltid

Men snälla,
smek min kind

kyss mig,
-bara en gång till


Här är bara

du och jag




Fri vers av helenita VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-01 12:15



Bookmark and Share


  karenina VIP
underbar. av den där dubbeltydigheten av längtan och rädsla som härstammar från ett sår
2012-03-03

  Elisabeth H
Vacker dikt.
2012-03-03

  prinscess VIP
så fint
2012-03-03

    ej medlem längre
Du skriver ord...men jag läser känslor. Underbart!
2012-03-01

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP